Admax Hosting AB

Nu tar vi de första stegen i en helt ny teknisk plattform för dig som kund och samtidigt genomför vi en administrativ förändring då våra tre olika webbhotell går samman till ett – Admax Hosting AB.

Läs mer

Admax + Ecuni + Elit = Admax Hosting AB

Nu tar vi de första stegen i en helt ny teknisk plattform för dig som kund och samtidigt genomför vi en administrativ förändring då våra tre olika webbhotell går samman till ett – Admax Hosting AB.

Vad innebär detta för dig som kund?

Initialt betyder det att din faktura kanske har ett annat företagsnamn än du är van vid eftersom faktureringen för kunder i gamla Admax AB och Elit Serverhosting i Helsingborg AB kommer att ske genom Admax Hosting AB (som är det nya namnet för Ecuni AB efter vårt namnbyte). I enlighet med avtalsvillkoren för våra tjänster löper alla avtal du ingått med oss vidare som tidigare. Det enda som kan innebära en ändring är hur du betalar en faktura då all betalning nu ska ske direkt till Admax Hosting AB, det kan alltså vara ett nytt bankgironummer eller bankkonto som du ska betala till. Informationen finns givetvis på fakturorna varför vi ber dig vara uppmärksam på detta! Du kommer också att kunna betala fakturor med kort och andra betalningssätt genom både Payson och PayPal.

Du kommer möta samma personal som tidigare då inga förändringar skett i den delen, men du kommer nu att ha flera olika sätt att kontakta oss som gör att det blir enklare för dig:

  1. Ärendehanteringssystem, eller ”ticket”, når du som inloggad i vår kundpanel och där hittar du också vår gedigna kunskapsdatabas där du kan läsa om hur du gör för att använda olika tjänster.
  2. Chatt är en nyhet som gör att du snabbt kan nå oss under kontorstid – det gör att du inte behöver sitta i telefonkö och vänta och du kan även enkelt skicka över filer och bilder till oss för att enklare förklara vad du behöver hjälp med.
  3. E-post – du e-postar till info@admax.se för att få hjälp.
  4. Telefon – du ringer 08-525 09 710 (under kontorstid) om du vill prata med oss, vi har lunchstängt via telefon mellan 12.00 och 13.00.

De rent tekniska förändringarna i vår plattform kommer att aktiveras under slutet av 2021 och vidare under 2022, varje kund kommer att flyttas till den nya plattformen och kontaktas för att få nya inloggningsuppgifter till kundpanelen varifrån de flesta tjänsterna kan styras. I kundpanelen kan du förutom ovan nämnda funktioner också göra nya beställningar och se alla dina fakturor och statusen för dessa.

Det är vår förhoppning att du som kund kommer att uppskatta alla förändringar och att övergången till dessa nya tekniska lösningar ska ske så smidigt att det inte märks på annat sätt än att du får fler möjligheter och ett utökat utbud av tjänster. Om du behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss och har du funderingar kring eller synpunkter på hur vi kan förbättra våra tjänster, inklusive den nya kundpanelen, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss!

Har du några funderingar?
Använd gärna vår chat!