Står företagets servrar i garderoben?

Med co-location får ni tillgång till en driftmiljö i absoluta toppklass, utan att behöva investera i en egen serverhall. Till grundtjänsten finns ett antal tillvalstjänster såsom serviceavtal med övervakning, brandvägg, backup och extra dataöverföring.

Vid förfrågan om co-location tar vi alltid fram ett skräddarsytt paket baserat på de behov ni har av till exempel servicenivåer, backup, brandvägg m.m.

Co-location i korthet

  • Välj tredjedels-, halv- eller helskåp
  • Avbrottsfri kraftförsörjning
  • Redundanta internetförbindelser

Kostnadseffektiv hosting

Att själva stå för redundanta internetförbindelser, avbrottsfri kraft, kyla, nätverkets core-utrustning och allt annat som hör en modern datahall till kostar oftast mycket mer än man tror.

Vi erbjuder ett alternativ – hyr det ni behöver för er utrustning och samtidigt som ni får tillgång till en färdig lösning sparar ni pengar.

Toppmoderna datahallar

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på bredband genom flera framstående operatörer, men hos oss kan du välja vilken internetoperatör du vill – vi är i princip anslutna till alla knutpunkter som finns i Stockholm.

Vi kan även hjälpa dig med att ha din co-location i olika datahallar, både inom och utom landet om du har behov av detta.

Högsta säkerheten

För oss är det en självklarhet att erbjuda en så hög säkerhetsnivå som möjligt, både vad gäller skalskydd, brandskydd och tillgänglighet i den tekniska utrustningen.

All passage till datahallarna övervakas dygnet runt. Endast behöriga personer får tillträde till datahallarna där serverskåpen och all annan utrustning skyddas mot otillåten access (både genom lås, bevakning och  passagesystem).

Har du några funderingar? Vi finns här för att svara på frågor.

Påbörja Livechatt