Ny hemsida i WordPress

Dags för en ny hemsida? WordPress är ett publiceringsverktyg för hemsidor. Det är enkelt att komma i gång och behöver du en enkel hemsida, blogg eller en butik är WordPress rätt verktyg för dig.

Läs mer

Bygg ny hemsida i WordPress till företaget eller föreningen

WordPress är sedan flera år det mest populära publiceringsverktyget för hemsidor och över 30 % av världens hemsidor har WordPress som bas. Denna popularitet har också gjort att det finns mängder av utvecklare för både teman och tilläggsprogram. Med andra ord kan man idag bygga en hemsida i WordPress nästan utan begränsningar.

Det är också av den anledningen som vi på Admax har valt WordPress som vår huvudplattform att bygga hemsidor på.

Både för nybörjaren och den avancerade användaren

En hemsida i WordPress är rätt val både för nybörjaren och för den som vill ha en avancerad, modern hemsida helt enligt egna önskemål och nästan utan begränsningar.

Både WordPress och e-handelstillägget WooCommerce är gratis att ladda ned och kan installeras med ett par knapptryck i vår kontrollpanel. Dessutom finns det mängder av både gratis teman och tilläggsprogram att tillgå.

Vi har lång erfarenhet av både WordPress och WooCommerce och kan hjälpa dig att bygga både professionella hemsidor och e-handelslösningar efter dina önskemål om du inte vill bygga själv.

wordpress logo
ny hemsida i WordPress

Låt oss bygga din hemsida!

Vi kan ta hand om bygget av er nya hemsida från start till mål. Vi bygger alla hemsidor med marknadens mest lättanvända och mest populära CMS – WordPress. Det innebär att ni enkelt kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

webbdesign bygga hemsida wordpress woocommerce e

Det här ingår:

  • WordPress hemsida
  • Snygg design (mallbaserad)
  • Responsiv design (mobilanpassad)
  • Sökmotorvänlig (SEO)
  • Upp till 3 designade undersidor
  • Blogg/nyhetsfunktion
  • Enkelt kontaktformulär
  • Koppling till Google Analytics
  • Installation på webbhotell
  • Snabb leverans

Pris från 8.900:-

Köp till funktioner och tjänster

Här ser du exempel på funktioner och tjänster som du kan lägga till vid beställning av hemsida. Kontakta oss gärna på 08-525 097 10 så kan vi förklara mer.

Bra hosting

Om du vill vara säker på att din sida är uppe och svarar snabbt, ska du välja ett av våra webbhotellspaket eller egen VPS

Från 9:-/mån

Fler undersidor

Behöver ni fler undersidor än de 3 som ingår i startpaketet? Köp till så många undersidor som ni behöver.

Från 799:-/undersida

Avancerat formulär

Vi hjälper er bygga ett avancerat formulär för offertförfrågan eller för att integrera formuläret med andra verktyg.

Från 5000:-

Säkerhet

Minimera risken att bli hackad! Låt oss hålla din WordPress uppdaterad och skyddad 24/7. Vi tar även backup kontinuerligt.

Från 399:-/mån

Extra språk

Vi bygger och implementerar flerspråksstöd till er hemsida. Då kan era besökare enkelt växla mellan olika språk.

Från 3000:-/språk


Webbshop

Vill du börja sälja online? Bygg då ut din WordPress hemsida med en webbshop. Vi använder oss av WooCommerce som är marknadens största e-handelsplattform.

Från 10 000:-

Sökoptimering

Vi optimerar din hemsida för ökad synlighet på Google och andra sökmotorer. Därigenom ökar antalet besökare och fler potentiella kunder hittar till din hemsida.

Från 6 900:-/mån

Annonsering

Med hjälp av annonsering på plattformar som Google, Facebook och Instagram, ser vi till att ni kommer i kontakt med potentiella kunder.

Från 900:-/mån

*Alla priser anges exkl. moms

Har du några funderingar?
Använd gärna vår chat!