2000px-WordPress_logo.svg

WordPress är sedan flera år det mest populära publiceringsverktyget för hemsidor och över 30 % av världens hemsidor har WordPress som bas. Denna popularitet har också gjort att det finns mängder av utvecklare för både teman och tilläggsprogram. Med andra ord kan man idag bygga en hemsida i WordPress nästan utan begränsningar.

Det är också av den anledningen som vi på Admax har valt WordPress som vår huvudplattform att bygga hemsidor på. En annan anledning är WordPressägda E-handelsplattformen WooCommerce som gör det enkelt att starta en hemsida, blogg och fullfjädrad webbshop – allt i samma system.

Responsiv-hemsida-Responsiv-design           Wordpress-woocommerce-247x247

En hemsida i WordPress är rätt val både för nybörjaren som för den som vill ha en avancerad, modern hemsida helt enligt egna önskemål och nästan utan begränsningar.

Både WordPress och WooCommerce är gratis att ladda ned. Dessutom finns det mängder av både gratis teman och tilläggsprogram att tillgå. Inlärningskurvan kan vara något brant för att bemästra dessa två program och självklart kan vi hjälpa er att bygga både en professionell hemsida och webbshop.

Vi har lång erfarenhet av både WordPress och WooCommerce och kan bygga både hemsidor och e-handelslösningar efter dina önskemål.

Kontakta oss på 08-525 09 710 eller via kontaktformuläret här nedan, för en förutsättningslös diskussion!

[contact-form-7 id=”249″ title=”Kontaktformulär”]