woocommerce-logo

Vad är WooCommerce?

WooCommerce är den e-butiksplattform som växer snabbast i världen. En av anledningarna är att det i grunden bygger på det uppskattade publiceringsverktyget WordPress.

Med hjälp av WooCommerce får du tillgång till ett mycket användarvänligt system där du kan sköta i princip hela din digitala närvaro genom en och samma service. Du administrerar din e-handel med produkter, order och betalningar, marknadsföring genom nyheter, blogg och rabattkoder. Självklart är det också enkelt att ladda ner och lägga till funktioner för sociala medier som Facebook och Instagram, men också e-post som t.ex. Mailchimp.

WooCommerce är gratis att ladda ned. Vi kan hjälpa dig med att installera programvaran på din WordPress-hemsida om du vill bygga din webbshop själv.

Vill du ha en ”nyckelfärdig” webbshop?

Vi hjälper dig att bygga din webbshop från start till mål. Med vår e-handelslösning får du en ”nyckelfärdig” och fullt fungerande webbhandel och kan vara igång med försäljningen på kort tid.

Det här och mycket mer ingår:

– E-handelslösning som bygger på WordPress/WooCommerce
– Obegränsat antal produkter/tjänster
– Snygg och modern design
– Färdig betallösning med PayPal
– Enkelt att installera andra betallösningar såsom Klarna, Payson, Billmate med flera.
– Möjlighet till flera valutor
– Möjlighet till flera språk
– Rabattkupongsystem
– Sökmotoroptimering bas
– Momshantering
– Frakthantering
– Lagerhantering
– Koppling till Google Analytics
– Koppling till sociala medier

Pris från 12.995:-

Kontakta oss idag på 08-525 09 710 eller via kontaktformuläret här nedan, så diskuterar vi ditt behov och får igång din e-handelsbutik på ”nolltid”.

[contact-form-7 id=”249″ title=”Kontaktformulär”]

E-handel