Vi erbjuder idag våra kunder en förbättrad säkerhet genom vår säkerhets- och uppdateringstjänst.

Många nya verktyg öppnar för nya möjligheter men även för nya sårbarheter. Det bidrar att en sida lättare kan råka illa ut och hackas. Vi hjälper dig förebygga detta!

Att uppdatera plugins eller själva WordPress är inte svårt men det kan gå fel och sluta komma uppdateringar. Ingen vill se detta varje gång man loggat in på sin hemsidan:
update_wp
Vi kan göra hjälpa er så kan ni fokusera på annat och ändå vara trygga med att er hemsida alltid är uppdaterad och säker.

För endast 399kr+moms/månad erbjuder vi följande:

Var rädd om din hemsida, använd vår säkerhets- och uppdateringstjänst redan idag.

Hur fungerar det praktiskt? Jo, vi gör dagliga sökningar efter nya uppdateringar till era plugins samt WordPress. Vi kollar efter onormala förändringar och skadlig kod. Hittar vi något vidtar vi nödvändig åtgärd för att hålla er hemsida levande på bästa möjliga sätt. Blir sidan hackad gör vi en återställning och täpper till säkerhetshålen.

Innan du bestämmer dig för tjänsten går vi utan kostnad igenom sidan för att säkerställa vad som behöver göras för att tjänsten skall fungera optimalt och om något behöver åtgärdas går vi igenom det med dig.

 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

[contact-form-7 id=”4185″ title=”säkerhet och uppdatering”]