Om Admax Hosting AB

Admax har erbjudit hosting & internettjänster sedan 1996. Vår strävan är att leverera marknadens främsta hostingtjänster, med fokus på det som små och medelstora företag behöver.

Läs mer

Admax – hosting och internettjänster sedan 1996

När internet var ungt började vi vår verksamhet, först som ett renodlat programutvecklingsföretag, med den för tiden helt unika HTML-editorn Einstein, och sedan även med tjänster för företag och privatpersoner i form av olika webbhotells- och servertjänster.

Admax Hosting är ett privatägt aktiebolag, men startades som enskild firma för att via handelsbolagsformen slutligen ombildas till ett aktiebolag.

Vår strävan är att leverera marknadens främsta hostingtjänster, med fokus på det som små och medelstora företag behöver. Det är därför vi erbjuder webbhotell baserat på både Linux- och Windowsservrar, virtuella servrar baserade på fyra olika virtualiseringsplattformar (för att ge varje kund en optimal lösning), dedikerade servrar och komplett it-drift (managed hosting).

Utöver detta kan du självklart få hjälp med all världens domännamn, installationer, hemsidor och allt detta med en personlig och professionell service.

Många av våra kunder har varit med oss sedan de allra första åren och det är något vi är mycket stolta över!

Tveka inte att kontakta oss – vi kan hjälpa dig!

Har du några funderingar?
Använd gärna vår chat!